ESPORTS | 12/12/2018

L'handbol ampostí perd davant el Puchi

C.S // AMPOSTA

CBFIT Puchi 30 – 23 CH Amposta

L'Amposta Lagrama perdia davant el Puchi per 7 gols de diferència (30 a 23) aquest cap de setmana, en la jornada 12 de competició.

L'Amposta-Lagrama arribava en pocs efectius a Santa Eulàlia per disputar el partit enfront del Puchi. Les locals van començar dominant, però la reacció ampostina no es va fer esperar. Van aconseguir empatar el partit en algun moment, i fins i tot van avançar-se al marcador quan faltaven sis minuts per arribar al descans.

El Puchi amb una defensa molt profunda donava dificultats a l'Amposta, però el bon joc interior permetia a les de Mateu Castellà arribar al descans del partit amb només dos gols de desavantatge, 12-10.
A la segona meitat la pressió defensiva del Puchi continuava i l'Amposta amb pocs canvis de jugadores li costava anotar a la porteria balear. A poc a poc, les locals anaven agafant diferència, tot i la constància i sofriment de les ampostines per intentar igualar el marcador.

S'arribaria al final del partit amb un marcador de 30-23.
 Amb aquest resultat, el Puchi es col·loca segon a la taula i l'Amposta se situa en sisena posició. La setmana vinent se celebrarà la jornada 13 del campionat de lliga, on les noies de Mateu Castellà rebran al Club handbol Mislata, dissabte dia 15 a partir de les 20 hores, al municipal ampostí.