ESPORTS | 23/10/2018

El Cantaires supera el Bàsquet Molins en l'últim quart

C.S // MOLINS

CB Molins 62 – 64 CB Cantaires

El Cantaires es va enfrontar aquest cap de setmana al Bàsquet Molins, en un pavelló ple de gom a gom coincidint amb el dia de la presentació dels equips del Bàsquet Molins. Partit molt disputat on finalment els tortosins van aconseguir vèncer als locals en l'últim quart deixant un marcador de 62-64.

Els tortosins van començar el partit amb avantatge fins que el Bàsquet Molins va començar a anotar atacs ràpids amb cistelles fàcils, per arribar al final de quart amb tanteig 17-12 favorable als locals.

En el segon quart els del Baix Ebre, amb una molt bona defensa van retallar distàncies fins a arribar a capgirar el marcador aconseguint un avantatge de vuit punts quan faltaven 2 minuts per acabar la primera part. Fins al moment la defensa del Cantaires només va deixar anotar quatre punts a l'equip rival. Tot i això, amb una nova embranzida del Molins van aconseguir apropar-se i acabar amb un marcador de 28 - 31 a favor de Cantaires.

A la represa, els tortosins van aconseguir ampliar l'avantatge, però el rival no es donava per vençut i tornava a prémer l'accelerador amb tres triples consecutius posant al Molins per davant del marcador.

En l'últim quart, els locals van dominar el marcador, però els jugadors del CB Cantaires no es van precipitar en cap moment. Amb Andre Yates assumint la responsabilitat de l'equip, de mica en mica van poder retallar una diferència de set punts per arribar l'últim minut i així posar-se un punt per sobre amb dos triples del mateix Yates.

Quan faltaven catorze segons per acabar el partit, i amb un pavelló eufòric, Andre va sostenir la pilota per escurar el temps. Va ser Dave King qui va anotar sobre la botzina per guanyar el partit en un definitiu 62-64.

El diumenge vinent el CB Cantaires rebrà al CB Ripollet.