ESPORTS | 23/10/2018

L’Indoor Benicarló i l’IAM Padel destaquen en la primera volta de la lliga comarcal de pàdel

Clara Seguí // BENICARLÓ

La lliga de pàdel comarcal va celebrar aquest cap de setmana la cinquena jornada de competició a diferents clubs de les Terres de l’Ebre i del Baix Maestrat.

En la zona sud de segona categoria es van disputar partides entre el Club Tenis Benicarló i el Bahia Mar B, qui acabaria guanyant. L’Indoor Benicarló va guanyar al Club de Tenis Vinaròs B.

Pel que fa a la primera categoria de la zona nord, la Sénia Tenis Club es va imposar al Bahia Mar A.

La zona nord només va celebrar un partit de segona categoria entre l’IAM Padel B i Jesussport B. Aquests últims acabarien guanyant.

Amb tot, la Lliga és una bona oportunitat per competir amb altres clubs. Al mateix temps permet millorar i unir els jugadors.

El pròxim cap de setmana, la Lliga Comarcal comença la segona volta de competició. L’IAM Padel A domina la classificació en primera categoria amb 19 punts, i l’IAM Padel B, és líder en segona, amb 26 punts. En la primera categoria de la zona sud, el Padel Stroke és primer amb 18 punts, i l’Indoor Benicarló, encapçala la segona amb 30 punts.