ESPORTS | 22/10/2018

L’Ascó empata davant un fort Horta

C.S // HORTA

Horta 1 - 1 Ascó

Empat a 1 entre l'Horta i l'Ascó, en un partit on els asconencs van saber competir davant un gran rival, però les lesions van tornar a trastocar el plantejament del partit dels riberencs.

L'Ascó va sortir fort. Els primers minuts de partit no hi havia dominador clar, però l'Horta, a poc a poc va aconseguir el control de la pilota, i s'anava apropant a porta. Al minut 28 ho va provar Marc del Río, però el xut va sortir fora. Poc abans del descans, al minut 44, arribaria el 0-1 de penal a favor dels de la Ribera d’Ebre.

A la segona part, l'Ascó va saber competir millor. Leo va canviar a Joan Domingo per lesió per Pato qui va ocupar el seu lloc de lateral. Els locals arribaven amb perill, però l'Ascó va evitar el segon gol. Leo va donar aleshores l'entrada a Sardà. En aquest punt van anar a la recerca del segon gol però la mala sort en les lesions no abandona l'Ascó; Bertomeu va haver de deixar el seu lloc a Toldrà, també per lesió.

Tot i que els locals tenien ocasions, l'Ascó defensava bé i buscava les contres per aconseguir el segon gol. Al 80, es va aturar el partit per una entrada duríssima. Amb els tres canvis fets, l'Ascó va acabar amb 10 jugadors. Peke va seguir al camp però coix.

Ja en el tram final, l'Ascó es va apropar més a l'àrea local, i Miranda al 85, va rematar de cap, però la pilota va anar fora. Al final, repartiment de punts, on l'Ascó va competir fins al final, donant la cara en un camp difícil, i va poder aconseguir un punt davant un gran rival.