PANTALLES | 28/09/2018

Saeta i Doble Columna es fusionen


Redacció // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Saeta Comunicació i Doble Columna han iniciat un procés de fusió que té com a objectiu constituir el grup de comunicació més important de les Terres de l'Ebre. El grup Doble Columna, que actualment engloba mitjans com la televisió Canal 21 Ebre, el periòdic mensual Cop d'Ull i els digitals Marfanta.com i Teveon.tv, a partir d'ara també integra tot el potencial de Saeta Comunicació, referent al territori en l'àmbit del disseny gràfic, la comunicació institucional, el màrqueting estratègic, la gestió de xarxes socials o el marxandatge.

L'acord ha estat subscrit pel responsable de Saeta Comunicació, Ignasi Barrera, i pel gerent del grup Doble Columna, Albert Roda. Per un costat, Saeta Comunicació aporta valor afegit, estratègia i coherència, així com el compromís ètic amb el client. Dins del grup Doble Columna se seguirà apostant per satisfer les necessitats dels clients d'una manera cuidada dissenyant des de l'estratègia de marca, fins a l'espai publicitari, de masses i en línia.

De fet, un dels principis de la fusió amb Doble Columna és que s'actuarà sempre a favor del client, i que continuarà actuant com una agència de publicitat creativa i independent, tenint en compte les necessitats dels anunciants i garantint la seua presència en tots els mitjans d'altres grups territorials i nacionals. Per la seua banda, Doble Columna aporta l'efectivitat, la pluralitat i la proximitat que des del 1995 l'han convertit en un grup de comunicació referent del territori.

TEMPORADA DE CANVIS A CANAL 21

La temporada 2018-2019 a Canal 21 Ebre arriba amb alguns canvis en les cares dels seus programes. L'Entrellat, la tertúlia política dels divendres, la dirigeix des de finals de setembre Albert Pascual després del seu pas per L'Informatiu, on torna Cinta Bonet. Per la seua part, Míriam Gavaldà se centrarà en la programació de cap de setmana. Els esports també tornen amb el lideratge de Clara Seguí, amb especial atenció al futbol i la informació poliesportiva. Altres espais que al llarg del mes de la tardor tornaran a les pantalles són espais com Fet Aquí o Petits Artistes. El pols a la informació matinal arriba cada dia a partir de les 10 de la mà de Gustau Moreno i Primera Columna, i les tardes tornen a ser de Sílvia Alarcón i un Districte 21 que també fa vuit temporades que està en antena i apropa els temes més frescos del territori. Redacció.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació