ESPORTS | 09/08/2018

La VandevertiKal s'estrena amb èxit a Vandellòs

Judit Brú / TVV // VANDELLÒS
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

La 8a edició de la Vandekames, que es va celebrar el passat dissabte 4 d'agost amb la disputa de les tradicionals curses negra i roja i les caminades blava i groga va reunir gairebé 600 participants al poble de Vandellòs. Entre les novetats d'enguany hi va haver la Vandevertikal, una cronoescalada fins als Dedalts d'1,7 kilòmetres que va tenir clar domini ebrenc amb els corredors del BTT Montbike d'Amposta Lluisma Mas guanyador absolut, i Evacris Llobat que va quedar segona en fèmines.

La VandevertiKal, principal novetat d'enguany a la Vandekames, es va disputar divendres 3 d'agost a partir de les 8 del vespre. Esta cronoescalada d'uns 1,7 kilòmetres fins als Dedalts de Vandellòs, i amb un desnivell positiu de 340 metres, va aplegar una cinquantena de participants que van voler gaudir d'esta nova prova, puntuable també al Circuit de Kilòmetres Verticals del Camp de Tarragona.

El guanyador absolut de la I VandevertiKal va ser el membre del BTT Montbike Lluisma Mas, qui va passar la meta amb 14 minuts i 6 segons. Només 16 segons més tard, Pol Vilà, del Borges Trail, creuava el segon lloc. La tercera posició va ser per Aleix Solé, del Borges Trail, amb 14 minuts i 42 segons. En dones es va imposar la local Núria Florencio, amb 18 minuts i 45 segons, seguida per Evacris Llobat, del BTT Montbike, amb 19 minuts i 15 segons i tancava el podi Rocío Ríos amb 20 minuts i 16 segons.

Des de l'organització es valora molt positivament la primera edició de la Vandevertikal.

La VandevertiKal va finalitzar amb l'entrega de premis als guanyadors i un sopar per a tots els participants i els seus acompanyants a la sala polivalent del pavelló poliesportiu de Vandellòs.