ESPORTS | 19/06/2018

Èxit ebrenc a les Trobades Territorials

C.S // SALOU

Les Terres de l'Ebre es proclamen campiones en futbol Aleví. La Federació Catalana de Futbol ha organitzat un any més una nova edició de les Trobades Territorials Femenines. Aquesta és una de les accions que s'emmarquen dins del pla d'actuació del projecte #Orgullosa per tal de potenciar el futbol femení català.

Durant tot el dissabte 16 de juny de 2018, es van concentrar les seleccions de les 14 delegacions que té la FCF repartides per Catalunya en les modalitats de Futbol 7 i Futbol 11 a Salou. Durant el matí es van disputar les fases de grup en categoria Aleví, Infantil i Cadet Juvenil; i a la tarda, va ser el torn de les semifinals i les finals.

Pel que fa a les seleccions de les Terres de l'Ebre, la cadet-juvenil va quedar en 6è lloc, la infantil en 9è lloc -totes dues fent un paper molt digne- i pel que fa a la selecció territorial aleví, es van proclamar campiones, on van guanyar tots els partits classificatoris del matí. La semifinal contra Tarragona va acabar amb un resultat favorable per a les ebrenques de 2 a 0, i van guanyar la final contra la selecció de Barcelona per 0 a 2 gols.

Una jornada per sentir-se més #ORGULLOSA que mai.