ESPORTS | 05/06/2018

Els Kenians Langat i Kemboy guanyen els 10k de Santa Bàrbara

Clara Seguí // SANTA BÀRBARA

El mal temps no va ser un obstacle perquè Santa Bàrbara pogués celebrar una nova edició dels 10K Santa Bàrbara, una prova que per primer cop, va esdevenir puntuable al Circuit Running Sèries de l'Ebre.

La cursa va reunir vora 160 corredors i corredores de les Terres de l'Ebre, el Baix Maestrat i també del Camp de Tarragona, que van completar un recorregut de 10 quilòmetres: 6 quilòmetres fora de la població i 4 d'urbans.

Per celebrar l'entrada al circuit, el club va voler convidar dos atletes kenians, Lkipkirui Langat i Gladys Kemboy, els quals van encapçalar la cursa masculina i femenina respectivament. Langat liderava la prova amb un temps de 28 minuts i 44 segons, arrencant amb gairebé 5 minuts d'avantatge del segon i tercer classificat, Youssef Abgjad (0:33:39) i Lluisma Mas (0:33:42).

Pel que fa a les fèmines, la invitada Keniana Gladys Kemboy, guanyava la cursa amb un temps de 0:33:57. El segon lloc al podi femení va ser per a Marta Paulino amb 0:41:06, i la tercera posició per a Eva Roig amb un temps de 0:43:38.

La propera cita del les Running Sèries serà el 7 de juliol, amb la cursa nocturna Lo Balcó de Camarles.