PORTADA | 01/06/2018

La Tonyinada 2018 reparteix 2.000 tapes a l'Hospitalet de l'Infant


Judit Bru // L'HOSPITALET DE L'INFANT
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Gairebé 2.000 tapes es van servir aquest diumenge a la Tonyinada que es va celebrar a l'Hospitalet de l'Infant i que va donar el tret d'inici a les XIX Jornades de la Tonyina.

La Tonyinada 2018, que es va celebrar aquest diumenge 27 de maig a la Plaça Catalunya de l'Hospitalet de l'Infant, ha finalitzat amb un balanç de gairebé 2.000 tapes servides. Aquest és el nombre total de "tonyi-tapes", és a dir tapes elaborades amb la tonyina com a ingredient principal, que han consumit els assistents a aquesta diada gastronòmica, amb què s'han inaugurat oficialment les XIX Jornades de la tonyina, organitzades per la Regidoria de Turisme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

En aquesta edició hi participen onze establiments que han ofert tonyi-tapes per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. D'aquesta manera, s'ha donat el tret de sortida a les 19es Jornades de la Tonyina. A nou d'aquests establiments, en concret, s'hi ofereixen menús per uns preus que oscil·len entre els 17 i els 33 euros.

La presentació de la Tonyinada 2018 va comptar amb la presència de Gustavo Turón, president de l'Associació d'Hoteleria del Delta de l'Ebre i membre de l'executiva de la Federació Internacional d'Hoteleria, Restauració i Turisme.

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, també va recordar el passat de la pesca de la tonyina al municipi.

A més, el públic va poder gaudir de les actuacions musicals dels Batukets de l'Hospitalet de l'Infant i del grup Cover H; i d'animació infantil.

També es van sortejar tres entrades dobles a PortAventura entre tots aquells que van assaborir les tapes. A banda de l'oferta gastronòmica, les XIX Jornades de la Tonyina tenen un altre atractiu: els que tasten els menús podran prendre part en el sorteig de diversos premis, per gentilesa de diversos establiments del municipi i de les comarques de Tarragona. La Regidoria de Turisme ha organitzat també un concurs fotogràfic a Instagram.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació