PANTALLES | 25/05/2018

Rèplica dels professionals de Canal 21 Ebre al comunicat del Setmanari L’Ebre


Redacció // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La plantilla de Canal 21 Ebre i de la resta de mitjans del grup Doble Columna ha emès aquesta semana un comunicat ,per expressar “el seu desacord més absolut” amb el comunicat emès dilluns pel Setmanari L’Ebre SL i els seus administradors. Un comunicat que aquest divendres també surt publicat en l’edició en paper del periòdic, arran de la difusió de la notícia ‘Embarguen els comptes del Setmanari L’Ebre per les suposades injúries a l’alcalde de Batea’, publicada per Canal 21 Ebre el 16 de maig passat. Els periodistas d’aquest canal afirmen que simplement van limitar-se a exposar uns fets de forma neutral i veraç, i que respecten l’actuació i les decisions de la justicia. Per això, no enenten que el Setmanari L’Ebre afirme en el seu comunicat que el jutjat d’instrucció número 5 de Tortosa actua en contra d’ells. I que, en canvi, després assegure que la informació publicada per Canal 21 Ebre era falsa o esbiaixada.

A banda, també aclareixen que la notícia en cap moment suma les tres quantitats de 50.000 euros, sinó que apunta que la titular de la sala d’instrucció número 5 de Tortosa va decretar, a través de tres peces separades de responsabilitat civil, tres ordres d’embargament diferenciades per als “saldos, comptes bancaris i altres depòsits bancaris” del Setmanari L’Ebre, de Josep Maria Arasa Fort i de Joaquín Rambla Manzano. Això, després que la justícia decretés l’obertura del judici oral i la imposició d’una fiança de 50.000 euros, que segons el mateix decret d’embargament no va ser satisfeta. De fet, la notícia de Canal 21 Ebre assenyalava prèviament que se’ls havia requerit “la presentació d’una fiança conjunta i solidària de 50.000 euros, un cop que va decretar l’obertura del judici oral per un suposat delicte continuat de calúmnies per escrit i amb publicitat, arran d’una denúncia de l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella”.

A més, els professionals de Canal 21 Ebre rebutgen la utilització victimista que fa el Setmanari L’Ebre d’aquesta notícia, una pràctica que afirmen que és “ja molt habitual per part dels seus responsables editorials”. També lamenten, com a professionals, que aquesta i en d’altres ocasions s’hagi volgut enfrontar els periodistes dels dos grups mediàtics, arrossegant els treballadors i treballadores en la seua obsessió malaltissa, i en una competència deslleial i mal entesa. Finalment, desitgen que la situació judicial dels responsables del Setmanari L’Ebre i del mateix mitjà no afecte negativament els treballadors i treballadores, ni ara ni en el futur. I que, per tant, “puguen treballar amb la mateixa tranquil·litat, professionalitat i llibertat amb la que treballem els periodistes de Canal 21 Ebre i de la resta de mitjans del grup Doble Columna”.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació