PROGRAMES | 17/04/2018

El Vinataus continua imparable també a les finals

Clara Seguí // ESPORTS

El dissabte es va disputar l'últim partit oficial a Amposta del Barbarians Taus-Vinaròs d'aquesta temporada. En aquesta cita estava en joc el partit d'anada per poder disputar una plaça en segona categoria territorial valenciana.

El Tatami es va presentar amb un equip B, rodat en la segona territorial, amb un primer equip jugant a divisió nacional d'Honor B, la qual cosa semblava que podria donar dificultat a la trobada.

El partit va començar amb un Tatami volent imposar la seva major envergadura física al que el Vinataus contestava amb una defensa coordinada i conjunta, generant caigudes de pilota de l'equip visitant per la rudesa del contacte local.

Durant els primers minuts, els locals van sorprendre el Tatami acorralant-los prop de la seva línia d'assaig però sense aconseguir marcar punts.

Als poc de començar el partit, el Tatami va aconseguir anotar el seu primer assaig posant el marcador 0-7. El Vinataus però va saber pressionar, defensar-se i aprofitar les infraccions dels visitants.

El Tatami també va provar sort amb els peus al minut 40, tancant la primera part amb un ajustat marcador de 9-10. Aquest era el partit que volia el Vinataus, jugar en cada centímetre del camp, sense donar cap avantatge i "placant" en cada situació. A la segona part, el Vinataus va sortir a guanyar. Tot i tenir diverses situacions de desequilibri, l'equip defensava bé, però no reflectia al marcador el perill davant de cada atac. Arribava així, un assaig de Buta qui va capgirar el marcador amb un 14-10.

Tot i que l'atac no era tant clar com la defensa, el joc es va situar al camp del Tatami. Va ser Canalda qui després de fallar un parell d'intents a pals, va posar un altre granet de sorra mitjançant un penal al minut 74 posant el marcador amb un 17 - 10.

Quan faltaven 6 minuts per acabar el partit, el Tatami va aconseguir anotar l'assaig que ajustaria el marcador a 17-15 finals.

El Vinataus va aconseguir guanyar, fet que representa una injecció extra guanyar a un equip de segona divisió com és el Tatami, però amb un marge tan estret que no permet cap especulació per a la tornada.