ESPORTS | 29/01/2018

Derrota del Tortosa i adéu de Dani Gimeno a la banqueta

Albert Pascual // TORTOSA

Valls 3 - 1 Tortosa

El Tortosa no alça el cap i la nova derrota, aquest cop al camp del Vilar de Valls ve acompanyada de la marxa de Dani Gimeno com a tècnic del conjunt blanc-i-roig. L'entrenador que va arribar no fa ni un mes se'n va després de només haver aconseguit tres punts en quatre partits, els de la victòria contra la Rapitenca.

El partit començava amb un Valls ben situat sobre el terreny de joc, era qui primer atacava i el primer a obrir el marcador. En una jugada iniciada per Gómez, trobava un forat al mig de la defensa perquè Hamir revés i superés a Selu i Vieri assegurés el gol empenyent la pilota dins la porteria.

El gol faria reaccionar al Tortosa que poc després empatava en una falta a la frontal on Charpin superava a Clavé.

Minut 20 i a començar de nou. Ara seria el Tortosa qui es trobaria més còmode sobre el terreny de joc, però poc abans del descans el Tortosa es quedaria amb 10 jugadors per l'expulsió de Samuel Garcia, molt protestada per la banqueta tortosina. A partir d'aquest moment el Valls atacaria amb més insistència generant algunes accions de perill que sentenciarien al Tortosa a la segona part.

Al minut 66 l'àrbitre assenyalava penal en una caiguda dins l'àrea del Tortosa que s'encarregava de transformar en el 2-1 Vieri.

El Tortosa de nou reaccionava, sabedor que els tres punts són fonamentals per mantenir la categoria. Tot i la intensitat dels de Gimeno, la pilota no entrava i finalment era el Valls qui sentenciava en una jugada d'atac que acabava en 3-1 amb el gol del juvenil Cesc Martínez.

Una dura derrota que s'accentuava amb les declaracions de Dani Gimeno a El Vallenc confirmant que ell i el cos tècnic del Tortosa pleguen.