ESPORTS | 22/01/2018

S'escapa una victòria claríssima


Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Ascó 0 - 0 Castelldefels

Empat sense gols entre l'Ascó i el Castelldefels en el segon partit consecutiu a casa de l'equip riberenc. Els locals van tenir moltes més ocasions, especialment durant la primera meitat, però el porter visitant es va encarregar d'aigualir la festa.

En una primera part marcada per les ocasions locals, un cop la manca d'encert i l'altra les intervencions del porter del Castelldefels van evitar que els locals marxaren al descans amb un resultat molt clar a favor.

Al minut 3 primera ocasió asconenca en un xut de Dani Argilaga que feia lluir el porter visitant que l'enviava a córner. Després, al minut 14 una passada llarga de Socías, amb l'ajuda del vent a favor, s'enverinava i tocant al travesser acabava en el punt de mira de Cheikh que veia com Manu l'aturava abans d'hora.

Tot seguit era Bertomeu en un xut des de 40 metres qui faria tornar a fer lluir a Manu que l'enviava al córner.

L'Ascó no parava d'atacar sense sort, i el Castelldefels ho intentava, però es topava amb una defensa ben col·locada evitant qualsevol acció de perill visitant.

Les ocasions locals continuaven una darrere l'altra, Sergi Moreno, el capità José Ramon, diverses vegades Cheikh. Totes sense acabar en gol.

L'única jugada clara del Castelldefels no va arribar fins al minut 40 amb un xut de Kevin que aquest cop feia lluir a Sergio.

Després del descans tot va seguir igual. L'Ascó dominava, aquest cop amb el vent en contra. La millor ocasió del Castelldefels vindria al minut 56 en un xut d'Aumatell que sortia llepant el pal.

A partir d'aquí es van repetir les ocasions per a l'equip verd. Peke l'enviava massa alta al 75. Després Cheikh centrava per a Guiu que rematava sense sort. L'equip rival només ho intentava amb alguns contracops però es topava amb una defensa ben plantada per evitar el perill.

Al final, empat a zero amb mal gust de boca després de les nombroses ocasions de perill per guanyar i no perdre el tren dels equips capdavanters.

Amb aquest resultat i les victòries del Prat i l'Hospitalet, l'Ascó és quart amb 37 punts.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació