ESPORTS | 18/12/2017

El remer Xavi Vela, l'atleta Laia Monforte i la patinadora Dana Gil, elegits millors esportistes de l'any de la comarca del Baix Ebre


Albert Pascual // EL PERELLÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El remer tortosí Xavi Vela va ser elegit millor esportista de l'any en categoria absoluta en la gala dels Premis Esportius Baix Ebre del 2017 que es va celebrar el passat dissabte al Perelló.

L'atleta Laia Monforte Melich, que competeix amb el Club Atletisme Terres de l'Ebre, va ser distingida com a millor esportista en la categoria federada escolar, i la patinadora Dana Gil Bertomeu, del Club Patinatge Perelló, va obtenir el premi a la millor esportista escolar de l'any.

La gala, que organitza anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre i el Consell Esportiu del Baix Ebre, va reunir més d'un miler de persones que omplien el pavelló municipal del Perelló, on al llarg de dues hores es van lliurar trofeus als més de 700 esportistes premiats en aquesta edició.

El president del Consell Esportiu del Baix Ebre i alcalde de Paüls, Enric Adell, van obrir l'acte destacant la importància d'educar les noves generacions a través de l'esport. El president del Consell Comarcal, Enric Roig, va agrair la dedicació que fa el Consell Esportiu del Baix Ebre en la promoció de l'esport base.

En el decurs de la gala, l'associació esportiva Xino-Xano de Deltebre va rebre el premi a la millor entitat per la seua tasca de promoció esportiva, el Club de Rem Tortosa va guanyar el premi a la millor entitat pels seus èxits en la competició esportiva, i el Km Vertical del Trail Roquetes va ser reconegut amb el premi al millor esdeveniment esportiu de l'any.

També va ser distingit l'entrenador del CF Jesús-Catalònia, Fernando Garcia Seoane, amb el premi a la millor tasca tècnica o docent en el camp de l'esport i van rebre mencions especials el Moto Club Tortosa, amb motiu del seu cinquantenari; Carlos Alós Ferré, campió de la Copa de Futbol amb l'equip Kairat Almaty de Kazakhstan; i, a títol pòstum, Amar Bouazzaoui Margalef, jugador de 14 anys de la secció de bàsquet de l'Ametlla de Mar.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació