TERRA ALTA I MATARRANYA | 25/05/2015

La UPTA manté Batea i CiU governa a la majoria dels municipis de la Terra Alta


Cinta Bonet // BATEA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Terra Alta ha viscut nombroses sorpreses amb els resultats de les eleccions municipals. Un bon exemple és el municipi de Batea. Tot i que en el darrer mandat les polèmiques han estat les protagonistes, amb constants picabaralles entre el govern i l’oposició, el candidat d’UPTA-CP i actual alcalde, Joaquim Paladella, manté la majoria absoluta al consistori. Un fet que evidencia que la població continua recolzant el partit i dipositant la seva confiança a Paladella, que ha rebut 715 vots, 42 menys que al 2011, però amb el suport del 56’48%. Això significa que al consistori hi haurà 5 regidors d’aquesta candidatura, 2 menys que al 2011.

L’oposició anirà a càrrec de Cent per Cent per Batea, que té com a cap de llista a Ramón Antonio Arnal. Així, aquesta candidatura aconsegueix el mateix nombre de regidors, un total de 3, gràcies a 371 vots, 45 més que fa quatre anys. Finalment, CiU és la tercera força, amb Joan Bautista Suñé com a únic regidor.

Pel que fa a Horta de Sant Joan, CiU guanya per majoria absoluta i pren l’alcaldia al PP, que en l’anterior govern havia pactat amb el PSC. D’aquesta manera, els convergents obtenen 390 vots i aconsegueixen 5 regidors, per davant del Partit Popular, amb José Antolí, i Més Orta-Acord Municipal, amb Soraya Roig. Així, ambdós partits de l’oposició, el PP, amb 31 vots menys que al 2011, i Més Orta, amb un total de 154, tenen 2 regidors al consistori.

Quant al municipi d’Arnes, Convergència i Unió manté la majoria absoluta amb Xavier Pallarès al capdavant de la llista. En aquestes eleccions ha obtingut 218 vots, 43 menys que a les passades eleccions, però manté el nombre de regidors, un total de 5. Esquerra-Acord Municipal, amb Neus Sanromà al capdavant, continuarà amb 2 regidors al consistori, tot i que que ha aconseguit 1 vot més.

D’altra banda, Entesa Per La Fatarella-Acord Municipal, amb Francisco Blanch al capdavant, ha aconseguit la majoria absoluta al municipi amb 5 regidors, per davant d’Agrupació d’Electors Convivència i Progrés, amb 3, i CiU amb 1 regidor. Pel que fa a Caseres, només es presentava una llista única, amb Manel Palau, com a cap de llista de Tots Som Caseres-Acord Municipal. Fa quatre anys, CiU havia guanyat les eleccions amb quatre regidors per davant d’Esquerra amb 3.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació