ESPORTS | 31/10/2017

Primera i merescuda victòria de l'handbol ampostí

Albert Pascual // AMPOSTA

Amposta 30 - 27 H Sant Quirze

La primera i merescuda victòria de l'Amposta-Lagrama s'ha fet esperar vuit jornades i va ser a casa contra l'Handbol Sant Quirze.

Al principi, minuts de desconcert amb errades i males decisions en atac i tir, fet que va permetre a les de Sant Quirze guanyar el primer pacial gràcies a les bones jugades de Marta Barbeito, que van portar el partit a un ajustat 13-14 a favor de l'equip visitant.

A la segona part també va notar-se la falta de concentració i els errors que van permetre agafar més volada a les 'kiris', però el canvi a la defensa local amb un 5:1 van fer reaccionar a les ampostines que al minut 18 capgiraven el resultat amb un 22-21 a favor. Un resultat que es va mantenir fins al final guanyant per 30 a 27.

De nou la diferència va ser la de Zulema Asensio amb 7 gols en els moments claus del partit, i també de la portera Marta Gálvez que va fer 18 aturades.

Al final, dos punts al sac i un triomf necessari per a donar moral a l'equip.