ESPORTS | 16/10/2017

La Rapitenca guanya a Valls

Albert Pascual // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Valls 0 - 1 Rapitenca

Un solitari gol de Sabaté als 30 minuts de la primera part donarien la victòria a la Rapitenca en la seua visita al camp del Valls.

El partit començava amb poc ritme, es volia buscar el joc per les bandes i algunes jugades de perill esporàdiques en uns minuts de joc altern.

Un xut de Sabaté des de la frontal de l'àrea seria suficient per a la Rapitenca que amb el 0-1 i els tres punts ja estava content.

La segona part començava amb ensurt de la Rapitenca que tenia el gol a tocar. Després, l'equip vallenc ho intentaria amb més insistència però sense èxit.

També hi hauria moment per als gols anul·lats com el que li van assenyalar per fora de joc a la Rapitenca al minut 73.

Amb els tres punts al sac, el conjunt mariner escala fins a la dotzena posició amb vuit punts.