TORTOSA | 09/08/2017

El divulgador Pere Estupinyà serà el pregoner de la Cinta 2017


G.M. // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El comunicador i divulgador científic Pere Estupinyà serà l'encarregat de llegir el pregó de les Festes de la Cinta 2017 a la tradicional cerimònia que es celebrarà al Parc Municipal Teodor González el proper dissabte 26 d'agost. Una cerimònia que inclou la proclamació de pubilles i pubilletes, i que donarà el tret de sortida a les festes majors de la ciutat. Estupinyà, nascut a Tortosa el 1974, és llicenciat en química i en bioquímica, màster en nutrició i metabolisme, i va ser el primer ciutadà de l'Estat espanyol becat al Knight Science Journalism Fellowship del Massachusetts Institute of Technology (MIT). Ha treballat editant i presentant programes a TV3 i a RTVE, i ha estat guionista, productor, consultor d'empreses i organismes internacionals, coach. A més, dins del món de la comunicació científica es defineix com a divulgador o com a periodista, en funció del tractament donat al tema en qüestió.

Com a escriptor és l'autor de diferents llibres com "El lladre de cervells", "Comer cerezas con los ojos cerrados", "Rascar donde no pica" o "S=EX2", traduïts a diversos idiomes i que han rebut excel·lents crítiques. Així mateix, escriu habitualment per a diferents publicacions, i fa conferències sobre ciència, motivació, benestar o sexualitat.

Per altra banda, la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Tortosa es troba ultimant els detalls del programa de les Festes de la Cinta 2017, el qual serà difós en breu, però del qual n'han avançat alguns trets destacats. És el cas de la presentació de la tercera Cucafera de la ciutat, que es farà durant el tradicional ban-cavalcada, i que ha estat recuperada recentment pel seguici festiu després de ser localitzada la seva estructura metàl·lica a l'antic Balneari del Porcar. També és destacable que el Coso Iris serà enguany retransmès en directe per la Xarxa de Televisions Locals.

I pel que fa a l'apartat musical, les nits de ball seran amenitzades per les orquestres Cimarrón (Nit de la Reina), Atalaia (divendres) i Nueva Alaska (diumenge), sense oblidar les sessions de DJs de "El Parc es mou" (dijous, divendres i diumenge), amb les que es potencia i es difon la música electrònica, i la Festa Imagina Ràdio, que tindrà lloc la nit del dissabte després de l'espectacle de focs artificials.

I no es pot deixar de fer esment dels concerts de festes, que inclouran quatre noms molt coneguts: Aspencat i Pepet Marieta, que actuaran el divendres, i Mishima i Joan Rovira, que ho faran el diumenge.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació