CULTURA


Albert Pascual

DansAmposta busca consolidar-se com a referent del ball



"La dansa inundarà Amposta entre el 8 i el 13 de juliol en la quarta edició del Festival DansAmposta. Artistes internacionals com Attila Egerházi, Mats Ek, Carlos Miró, Katalin Lorinc o Cristina Porres, exalumna de l'escola de dansa local Jacqueline Biosca, compartiran un curs intensiu de cinc dies per aprendre la dansa més innovadora i creativa, amb noves formes de perfeccionament i aprenentatge.

Amb el focus posat en impulsar la dansa al territori d'una forma innovadora i creativa, el curs comptarà amb la presència d'artistes internacionals, però també de locals que tornen a casa a mostrar el seu talent.

La impulsora d'este certamen, Jaqueline Biosca, confia que el projecte vaja a més per fer de la ciutat d'Amposta un dels referents en el món de la dansa.

Una gala final clourà DansAmposta amb l'actuació de les companyies invitades Royal Ballet Fehérvár, IT Dansa Companyia Jove de Dansa, ARTDANCE i les Germanes Miró, a més de l'actuació dels alumnes assistents al DansAmposta. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació