CULTURA


Sílvia Alarcón / Míriam Gavaldà

Ulldecona celebra el 1704 aniversari de la Farga I, l’olivera datada més antiga del món



"Aquesta és una de les poesies incloses al llibre ‘El Bres de les Fargues’ de Conxita Jiménez i Jordi Amenós, que es va presentar dissabte al Museu Natural de les Oliveres Mil·lenàries de l’Arión. Es va fer durant la celebració del 1704 aniversari de la Farga I, l’olivera datada més antiga del món.

Els autors del llibre van posar en valor la lluita de totes aquelles persones per conservar aquest patrimoni i van denunciar l’espoli de les oliveres.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, va situar les oliveres mil·lenàries com un dels principals actius del territori.

Durant la celebració també es va representar l’obra de teatre musical ‘Arbequines i Fargues’ a càrrec dels alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música.

Aquesta activitat s’emmarca dintre del cicle Patrimònium, amb activitats previstes durant els mesos de maig, juliol i octubre. "



Articles del mateix autor

.

PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació