L'Amposta empata in extremis

Albert Pascual // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Hospitalet de l'Infant 1 - 1 Amposta
L'Amposta s'emporta un punt de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant a l'últim minut de partit.

L'equip del Montsià va ser víctima de les decisions poc encertades de l'àrbitre. Al minut 24, Jonny ha estat expulsat per veure la segona targeta groga, d'aquesta manera el conjunt d'Albert Company es quedava amb un home menys durant bona part de la primera, i tota la segona part.

Amb tot el partit va estar ben jugat pel conjunt ampostí. A la primera meitat, l'Hospitalet enviava una pilota al pal de la porteria de Guillem, pràcticament única ocasió de gol per als locals.

Per la seva part, l'Amposta tenia una clara ocasió de gol a cinc per al descans, però Ivan González no arribava a rematar de cap per ben poc una pilota centrada des de la banda dreta de l'equip blanc i negre.

A la represa, domini ampostí tot i jugar amb un home menys.

En una de les poques aproximacions a la porteria visitant, Nico Díaz d'un fort xut des de fora l'àrea batia a Guillem, que res podia fer per evitar el primer gol. Era el minut 70 i l'Hospitalet de l'Infant guanyava 1-0.

L'Amposta ho ha seguit intentant i el premi arribaria en una de les diverses faltes que es xiularien a favor dels ampostins quan Aleix Llobet d'un llançament de falta batia al porter local Hèctor Torres quan el partit ja estava a punt d'acabar.

Encara quedaria temps per a una darrera ocasió, uns pilota al pal de Pau Valmaña que evitava el segon gol del combinat ampostí.