OPINIÓ


Manel Zaera

INFORMÀTIC I MÚSIC

"El 155 també forma part d’aquest muntatge. De fet, si llegiu la Constitució, aquest article se’l van saltar i van passar directament al 156"

Un procés de broma i un govern de quatre escons


ESCOLTEU, que diu el ministre Zoido que l’1 d’octubre no va haver-hi càrregues policials, que tot això són invencions dels independentistes. Ja ho deia un altre ministre, Dastis, ‘fake news’. Els periodistes estrangers, uns fakers. Què no es poden inventar els independentistes si els nord-americans van fer-nos creure que una cosa molt més bèstia, com l’arribada de l’home a la Lluna, com sap tothom, va ser real i no una filmació en un plató? Pepe Oneto va adonar-se’n de seguida quan va analitzar les ferides a la cara ensangonada d’una dona que va aparèixer als mitjans. Fake face, fake injúries, fake total. Ara entenc que el ministre Català fes broma amb els ferits. Ho sabia tot. Que bo!

ELS CATALANS, perdoneu, les catalanes -ja que sembla que a algú no li agrada l’ús del femení-, hem d’exigir, per tant, que ens expliquin com es van pagar tots les persones que van fer d’extres l’1-O i que van simular les càrregues policials que vam veure a la televisió, als webs dels mitjans i a les xarxes socials. I també tot el muntatge d’urnes on es podia dipositar un vot d’un suposat referèndum. Va ser tot un èxit, sí, pel qual cal felicitar el director de tot plegat. Això sí, cal saber d’on van sortir els diners per crear tota aquesta ficció. O potser no ho sabem i, com a Barcelona’92, una munió de voluntaris va oferir-se per convertir el muntatge en un èxit…

AIXÍ QUE no us preocupeu. A la presó no hi ha ningú. Estan tots amagats esperant a explicar la broma als catalans. Ni presos polítics, ni exiliats. Puigdemont va tots els dies a la Generalitat, d’incògnit, perquè tot rutlli. Va aprofitar per fer una remodelació de govern i prescindir d’alguns consellers. De tant en tant va a Brussel·les, per allò de seguir la broma. Els Jordis segurament han aprofitat per fer un creuer, també d’incògnit, evidentment. I per això no hi ha ordres de detenció internacional per als exiliats. No tots els països europeus entenen l’humor llatí i es muntaria un bon pollastre.

PER DESCOMPTAT que el 155 també forma part d’aquest muntatge. De fet, si llegiu la Constitució, aquest article se’l van saltar i van passar directament al 156. Han aplicat un article que no existeix! I a sobre ens han fet creure que ens governen des de Madrid, que prenen decisions els d’allí en nom de Catalunya i que fan que es redactin informes en castellà. Com us podeu empassar aquestes coses? No m’estranya doncs que us hagueu cregut que a sobre hagin convocat eleccions, que les hagi tornat a guanyar l’independentisme i que quatre escons siguin els que continuïn governant el país.

VA VINGA, que ens heu pres el pèl a tots. Sou uns mestres de la broma, uns prankers amb tota regla. Però, ara ja tocaria a deixar-ho estar, que la gent encara es creurà que tot això és de veritat.

PERQUÈ no ho és, no?


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació