OPINIÓ


Tomàs Castells

NÚMERO 2 DEL PP PER TARRAGONA I L'EBRE

"La gent de les Terres de l’Ebre som gent amb unes necessitats, que al meu parer, són molt diferents a la resta de Catalunya"

Faré que s'escoltin les veus de l'Ebre al Parlament


APRECIAT ciutadà,

ESCRIC aquestes línies per donar-li a conèixer la meva candidatura al Parlament de Catalunya com ha representant de les Terres de l’Ebre i número dos per Tarragona, per la llista del Partit Popular. Em dic Tomàs Castells Fresquet tinc 55 anys, casat amb un fill, soc regidor de l’Ajuntament de Deltebre, ocupo la secretaria de Medi Ambient del Partit Popular de Catalunya, i com a professió Tècnic Superior en Contabilitat i agricultor.

TINC el convenciment de que avui, amb les actuals circumstàncies que estem vivint els ciutadans de Catalunya, necessitem cada cop més, politics compromesos amb la ciutadania però a la vegada que estiguin al costat de la llei amb totes les seves responsabilitats que això comporta, amb la lleialtat a les institucions, a la Constitució i a l’Estatut d’Autonomia. Un polític que vol servir al poble no pot pretendre que les seves decisions portin al poble a un desequilibri estructural de les institucions i una fractura social de la ciutadania.

VOLDRIA transmetre’ls que segueixen havent moltes raons per conservar la fe, per mantenir-nos ferms i confiar en nosaltres i tot el conjunt d’Espanya. Per la meva part els prometo com a ciutadà ebrenc i militant del meu partit seguir entregat en cos i ànima a la defensa i divulgació del compromís ètic i de la reconstrucció moral que necessita la nostra societat catalana.

LES NOSTRES TERRES de l’Ebre són terres forjades per gent com vostè i com jo, amb famílies que venen del treball i la humilitat, que hem sofert els pitjors temps de un país convuls en moments de molta incertesa i després de més de quaranta anys ja tenim una normalitat democràtica, però encara ens queda la memòria dels nostres avis, pares i familiars que van sofrir per tirar endavant les nostres estimades famílies. Sempre som gent d’exemple del treball i de les nostres tradicions per a molts llocs de Catalunya. La gent de les Terres de l’Ebre som gent amb unes necessitats, que al meu parer, són molt diferents a la resta de Catalunya.

AMB el meu compromís, per la gent de les nostres terres i el nostre futur, defensaré al Parlament de Catalunya, totes les necessitats econòmiques, territorials, socials i a la vegada tradicionals que ens defineixen com a “ebrencs” i ens diferencien de la resta de Catalunya amb la nostra pròpia identitat territorial.

MOLTS problemes de les nostres terres depenen de les competències de l’Estat Espanyol, és impensable donar l’esquena al Govern i per aquest motiu el meu compromís ferm en ser la veu de les Terres de l’Ebre al Parlament de Catalunya i interlocutor amb el govern de Madrid. Tenim les solucions adequades per a les nostres necessitats, confien en nosaltres i amb la nostra experiència de ser un partit de govern.

DESITJO per a tots i cadascuna de les seves famílies un futur de pau i benestar. Aquest es l’únic motiu de la meva dedicació a la política, el servei al ciutadà i ho seguirà sent durant tota la meva vida. Els dono les gràcies per la dedicació que fan cada dia en tirar endavant les seves famílies a la vegada tirant endavant el país. Espero correspondre a les seves necessitats amb la meva entrega i treball.

APROFITO per desitjar-los un molt bon Nadal i pròsper 2018.


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació