OPINIÓ


Francesc Miró

PORTAVEU DEL PSC D'AMPOSTA

"Ens cal un canvi real. Un canvi que molts ampostins i ampostines de bona fe van dipositar en l'actual alcalde i el seu equip de govern, i que estan malbaratant"

No podem perdre el bus, ni tantes altres coses


Un pas endavant no pot suposar mai una pèrdua d'un servei essencial. El que és bo per Amposta ho ha de ser sempre, sobretot, per al dia a dia dels ampostins i ampostines. Els grans dibuixos sobre el plànol i els acords estratègics que assumeixi l'Ajuntament s'han de traduir en millores en la vida quotidiana de tots vosaltres.

Per què dic això? Doncs perquè l'acord que va permetre la construcció de la nova estació d'autobusos, totalment necessària, no havia d’haver comportat la pèrdua o la limitació d’un servei com és la supressió de parades del bus en llocs tant cèntrics i estratègics com és la de l'Avinguda Catalunya, entre d’altres. No és raonable. Fidels, com sabeu, des del primer dia a estar amatents a peu de carrer compartint vivències i anhels, des del grup socialista hem pogut comprovar com molts veïns, sobretot pensant en les persones grans i els ciutadans amb mobilitat reduïda, ens preguntaven sobre quan es tornaria a posar en servei aquesta parada del bus i altres, que els facilitava el transport interurbà.

Crec, i així ho hem transmès al ple i per tant a l'alcalde i a l'equip de Govern, que cal iniciar amb urgència contactes amb l'empresa adjudicatària del servei a fi i efecte de restablir aquesta necessària parada de bus i d’altres que teníem. Si l'alcalde i els seus regidors fan la feina que els toca fer, estic segur que recuperarem ben aviat aquest servei perquè no hi ha cap dificultat objectiva, ni cap cost econòmic addicional, que ho impedeixi. En cas contrari tingueu la seguretat que el grup socialista i aquest que us parla serem constants a l’hora d’exigir a l'equip de Govern que assumeixi les seves responsabilitats i puguem recuperar aquesta parada i d’altres tant útils i que Amposta mai hauria d'haver perdut.

En tot cas aquest tema, així com d’altres com la neteja de la ciutat que continua estan tant bruta com fa dos anys, o la falta de planificació dels equipaments públics que volem i necessitem, o les constants apagades de l’enllumenat públic, en moltes zones de la ciutat, per la falta de manteniment, o la manca de professionals especialistes a l’hospital i el que és més greu, no hi ha un projecte global clar i ambiciós de cap a on ha d’anar l’Amposta del segle XXI ens confirma en la convicció cada cop estesa i compartida que ens cal un canvi real. Un canvi que molts ampostins i ampostines de bona fe van dipositar en l'actual alcalde i el seu equip de Govern i que poc a poc estan malbaratant l'enorme dipòsit d'il·lusió que van generar a les darreres eleccions municipals. El canvi promès s'ha convertit en un recanvi o, més exactament, en la continuïtat dels hàbits de la vella política consistent en fer de portes endins dels despatxos i no a peu de carrer, escoltant la veu dels ciutadans, que és com nosaltres entenem que s'ha de gestionar l'Ajuntament que no és res més que un instrument de transformació al servei de tots els veïns d'Amposta.

Malgrat tot us vull transmetre un missatge de confiança en el futur perquè estic absolutament convençut dels enormes potencials d'Amposta que, en bona mesura, encara estan per desenvolupar.

Sí, podem créixer més i millor, generant nous llocs de treball estables i ben remunerats. Podem, sobretot, posar tota la maquinària de l'Ajuntament al servei de la ciutadania i informant de totes les iniciatives que s'impulsen des de la casa gran. Si ho féssim la parada de bus de l'Avinguda Catalunya i d’altres propostes que hem portat a l’ajuntament ja serien operatives. Ens cal, especialment, creure'ns les nostres capacitats. Som la gran ciutat emprenedora de les Terres de l'Ebre, amb ampostins i ampostines honestos i laboriosos que saben el que és treballar de valent sense que ningú et regali res. Si som capaços d'articular un projecte il·lusionant per la nostra ciutat i traduir en vots aquesta voluntat popular a favor del canvi real, l'Amposta que somiem ha de ser una ciutat imparable.


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació