OPINIÓ


Comitè d'Empresa CTE

Comitè d'Empresa de la Clínica Terres de l'Ebre

"Cal tenir respecte per tots els professionals que treballen a la Clínica Terres de l’Ebre i que han mostrat la seva vàlua durant tots aquests anys"

Resposta a l'article de Núria Rodríguez


Des de el Comitè d’Empresa de la Clínica Terres de l’Ebre, volem donar resposta i aclarir alguns punts de l’escrit fet per la Sra. Núria Rodríguez (CUP) i que ens afecta directament.

Estem d’acord en que el model de gestió sanitària de les nostres Terres potser no és el més idoni i caldria replantejar-lo.

Hem de dir que les retallades ens han afectat a tots els centres del Territori, no només a l’HTVC, com a centres públics que som, malgrat que hagi gent que no estigui d’acord.

Però hem de dir que la Clínica Terres de l’Ebre no ha estat mai rescatada per ser deficitària, ja que s’autofinança sense injecció de diners públics extra. Quan ens vàrem convertir en una empresa pública 100% per l’adquisició de l’Ajuntament, ja pertanyíem a la XHUP des de 2009 i fa més de 20 anys que tenim concertada activitat amb el CatSalut. Puntualitzar que des de que som empresa municipal, no hem rebut cap tracte diferencial en quan a contractació d’activitat per part del CatSalut, que quedi clar que no hem tingut increment de contractació.

Les obres d’ampliació del servei d’urgències del nostre centre, es duen a terme òbviament per necessitats assistencials i poder oferir l’atenció que els nostres usuaris es mereixen. Les mateixes s’autofinancen amb diners fruit d’una eficient gestió econòmica i la implicació dels professionals que treballem al Centre.

Recordem que tots els ciutadans de les nostres Terres tenen el dret de ser atesos sanitàriament independentment del garant que tinguin, ja que son lliures de triar.

Els hospitals no són de primera ni de segona divisió, es defineixen per nivells que venen donats per múltiples criteris com la complexitat de les patologies que poden atendre i els serveis dels que disposen. Ningú posa en dubte que l’HTVC es el Centre Sanitari de referència de les nostres Terres pel seu nivell, això no treu que siguin necessaris al Territori altres centres sanitaris per poder garantir l’assistència sanitària a tots els ciutadans.

I sobretot s’ha de tenir respecte per tots els professionals que treballen a la Clínica Terres de l’Ebre i que han mostrat la seva vàlua durant tots aquests anys. No es pot jugar amb el lloc de treball de ningú.

Creiem que la Sra. Núria Rodríguez com a membre del Consell d’Administració de la Clínica Terres de l’Ebre, hauria d’informar-se millor abans de fer qualsevol tipus de declaració.


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació