OPINIÓ


Jaume Querol

INFORMÀTIC

"Què podem dir dels diferents models i preus? De moment, Microsoft Studio estarà disponible en 3 diferents versions"

El nou Surface Studio de Microsoft, l’ordinador del futur


El fabricant de Redmon demostra que torna a l’avantguarda del hardware amb el nou dispositiu presentat recentment, el nou “Tot en un” (AIO) Surface Studio, un autèntic súper ordinador amb pantalla multi tàctil de 28” ultra prima, dirigit principalment al món professional del disseny gràfic i la fotografia digital.

En la fabricació d’aquest nou equip de la línea Surface s’han emprat els millors materials i tecnologia actuals. Així, el xassís és totalment d’alumini i l’espectacular display tàctil de 28” farà les delícies dels fans de la tecnologia més avançada; això sí, serà apte per a qui el preu no sigui problema.

La màxima resolució. La pantalla de 28” anomenada tecnologia Microsoft PixelSense, presenta una impressionant qualitat de 3840x2160 píxels (13,5 milions en total), és a dir, per damunt de les especificacions 4K; a més, és multitàctil i amb una precisió absoluta. El seu gruix és de només 12,6mm, amb el qual, la sensació dels acabats és total, possiblement un dels més avançats del mercat. Un Surface Pen i un Surface Dial, petit potenciòmetre digital que ens permetrà interactuar i disposar del màxim control sobre les nostres creacions digitals, complementen els innovadors accessoris.

Un ordinador-tablet. Un altra de les possibilitats la trobem en el suport del panell (que integra la CPU dels sistema), totalment adaptable i que ens permetrà posicionar la gran pantalla segons les necessitats i gust de l’usuari. Podríem dir que Microsoft Studio és un ordinador, o una gran tablet, la més gran, quant l’ajustem segons la posició a sobre la taula.

Preus i models. Què podem dir dels diferents models i preus? De moment, Microsoft Studio estarà disponible en 3 diferents versions:

⁃ Intel Core i5, 8GB RAM, Gràfica de 2 GB y 1TB HDD: 2.999 dòlars

⁃ Intel Core i7, 16GB RAM, Gràfica de 2 GB y 1TB HDD: 3.499 dòlars

⁃ Intel Core i7, 32GB RAM, Gràfica de 4 GB y 2TB HDD: 4.199 dòlars

Com ja hem comentat, el nou ordinador de Microsoft no busca ajustar-se a les nostres butxaques, més aviat està dirigit a clients molt professionals de les arts gràfiques i a usuaris que busquen la millor tecnologia del moment, sense importar el seu elevat cost. La seva disponibilitat serà molt limitada, però Microsoft ja accepta reserves i les primeres unitats s’esperen a partir del 15 de desembre.


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació