OPINIÓ


Francesc Miró

PORTAVEU DEL PSC D'AMPOSTA

"En compte de tornar els diners als bancs, ja portem més d’un milió i mig d’euros, hauríem d’alleugerar la càrrega d’impostos que patim tothom"

Els diners de l'Ajuntament són de tots


JA COMENCEM a acostumar-nos a ser cridats, sovint, a les urnes, donat que la ciutadania volem més matisos, d’aquí que ja no sigui cosa de dos ( PSOE contra PP ). És obvi que el resultat de les eleccions generals no ha estat positiu per als Socialistes, però també ho és que nosaltres continuarem treballant per aconseguir millores en favor de la gent. Encara que el número de vots no hagin estat suficients per a guanyar, sí que ens han confirmat com l’alternativa de progrés a Espanya, per això volem donar les gràcies a tota aquella gent que ens ha votat i que creu en nosaltres, en la igualtat, en la solidaritat i en la fraternitat.

EL TEMPS de les majories ja ha passat, llevat d’algunes excepcions com és el cas de la nostra ciutat que vàrem passar, en les municipals, d’una majoria absoluta a una altra, i que tot sigui dit comencen a més que preocupar-nos certes actituds absolutistes. Al nostre Ajuntament s’està instal·lant una manera de fer en la que fins i tot ja es perden les formes, per activa i per passiva. Al final encara serà cosa d’un follet maligne que va voltant per la casa gran!, perquè quan aixequem la nostra queixa, la resposta és sempre la mateixa: hauríeu d’haver estat en el mandat anterior! Doncs no. A mi mai no se m’acudiria deixar de fer bé les coses sota la premissa que els altres ho van fer pitjor. La gent d’Amposta va voler un canvi radical, per això hem passat d’una majoria absoluta a una altra, i aquest canvi s’ha de notar.

EM PREOCUPA, i molt, certa alegria en la despesa pública i que el govern municipal porti el dia a dia sense cap mena de rigor, a base de contínues modificacions del pressupost. Concretament en aquest últim plenari ja han aprovat la quinzena modificació de l’any. Fins i tot aquí copien les actituds de l’anterior govern de CiU, i com que diners n’entren a dojo sembla que això de planificar no els hi calgui per a res.

QUAN li pregunto a l’alcalde em contesta que no passa res. Sí que passa, sí, perquè ho fan massa sovint, i moltes d’aquestes modificacions estan produïdes per una despesa que s’ha fet abans d’hora i sense saber si disposaran dels diners per poder pagar, la qual cosa els porta a l’informe negatiu per part de la interventora.

ARA QUÈ? Potser sí que no passa res perquè el nostre ajuntament és una màquina de recaptar diners a base d’impostos, i com que hi ha diners, tiren de beta. Doncs bé, contra aquesta manera d’actuar els Socialistes d’Amposta ens revelem i ho volem posar de manifest. Ara ja no valen excuses que són nous, ara ja es acomodar-se a una majoria absoluta que s’ha convertit en absolutista i què si és perllonga, aquesta actitud, pot ser letal per a l’economia dels nostres conciutadans.

BAIXAR els impostos a Amposta es fa obligat, tenim una pressió fiscal altíssima. En compte de tornar els diners als bancs, ja portem més d’un milió i mig d’euros, hauríem d’alleugerar la càrrega d’impostos que patim tothom. Ho podem fer? Sí. Tenim molt recorregut per a poder fer inversions i manteniment, per cert Adam Tomàs té raó quan diu que el govern de CiU van deixar la ciutat en ruïnes, i no és per a menys, però també cal dir que el romanent de tresoreria, l’anomenat superàvit perquè ens entenguem, és en l’actualitat de prop de quatre milions d’euros per tant podem fer inversions i manteniment i a l’hora disminuir la pressió fiscal a tothom.


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació