OPINIÓ


Jordi Gaseni

ALCALDE DE L'AMETLLA DE MAR

"Pensem que en un moment greu i extraordinari de la història de la Cala com l’actual, hem de fer pinya tots plegats"

I malgrat tot, seguim lluitant


Amb la detenció i empresonament preventiu de l’exalcalde Andreu Martí dins l’operació “Termyca”, aquest mes de juliol a l’Ametlla de Mar, es destapa tot allò que sospitàvem i que fa temps que denunciàvem.

L’actual equip de govern, tal com vam comprometre’ns en començar aquesta nova etapa, vam encarregar la realització d’una auditoria per analitzar els processos de gestió a l’empresa pública Cala Gestió.

En tenim ja una part dels resultats; concretament, la revisió de diferents procediments de contractació, on vam veure que podien haver-hi irregularitats, i pròximament farem públiques les seves conclusions, a l’espera de l’altra part que analitza els procediments urbanístics realitzats durant tots aquests anys passats.

L’Operació de la Fiscalia Anticorrupció ha anat per davant i les conseqüències. Com sabeu, ha comportat la detenció de l’exalcalde i la immobilització dels seus comptes bancaris.

Les nostres repetides denúncies de mala gestió deixaven de ser paraules i suposicions i es transformaven en evidències, i això provoca una sensació d’alleujament per una gran part de la població. Però a la vegada, en tenir més informació sobre la magnitud dels fets i del perjudici que això pot haver suposat per al nostre ajuntament, i en conseqüència per al conjunt de caleros i caleres, també comporta un gran malestar que només desapareixerà quan es faci justícia.

Per això l’Ajuntament s’ha personat com acusació particular a les diligències prèvies, perquè tan bon punt s’aixecarà el secret de sumari poder conèixer el seu contingut i emprendre les accions que corresponguin per la mala gestió de l’exalcalde, Andreu Martí, fins i tot de rescabalament.

També, com us deia al principi, quan tinguem els resultats de les auditories presentarem les conclusions en un acte obert, i si apareixen indicis de delicte, presentarem les corresponents denúncies.

Pensem que en un moment greu i extraordinari de la història de la Cala com l’actual, hem de fer pinya tots plegats i fer tots els esforços per a normalitzar una situació que ens dol i ens preocupa.

Demanarem que es faci justícia, i caldrà que entre tots superem una situació no desitjada i que de la que només ens podem recuperar sent millors persones.

Que l’experiència ens faci més forts i aixequem el cap, ben alt. Perquè ho podem fer i perquè som un gran poble.

Seguirem lluitant per fer de la Cala una vila amb un Ajuntament digne dels seus habitants. Visca la Cala!


Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


EN PORTADA


PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació