ESPORTS | 25/02/2018

Victòria d'una Rapitenca que busca escalar posicions

Míriam Gavaldà // SANT CARLES DE LA RÀPITA

Els jugadors de la Rapitenca sortien al camp amb la lliçó ben apresa. Durant tota la setmana juntament amb el seu mister, Isaac Fernández, havien estat estudiant i buscant antídot al joc de les Borges. La recompensa arribava al minut 18 amb un gol de Sabaté. Després les Borges ho intentaven en dos ocasions sense èxit. Anaven al descans amb el marcador 1 a 0.

A la represa, quan només portaven un minut de joc, al 46, Víctor Garrido posava el 2 a 0 al marcador. En una acció que no va agradar als visitants que van queixar-se en veure un clar fora de joc.

El segon gol de la Rapitenca treia del partit al Borges tot i algunes opcions de marcar. Josué, alabat pel seu entrenador, va fer que les Borges es quedessin amb el marcador a 0.

El tercer gol arribava al minut 77 per part de Bryan, que també ajudava en l'assistència del quart al 82 que anotava Gasparin.

El partit deixava satisfeta la Rapitenca i el seu entrenador que felicitava l'equip i celebrava tres victòries de quatre partits i la suma de 9 punts que els situa cada cop més amunt a la classificació, ara en onzena posició. L'objectiu? Col·locar-se a mitjan taula i donar oportunitats al filial. Un 4 a 0 que els dona molts ànims.