ESPORTS | 20/02/2017

Victòria del Jesús Catalònia al camp del Santa Bàrbara

Albert Pascual // SANTA BÀRBARA

Santa Bàrbara 0 - 2 Jesús Catalònia
Santa Bàrbara i Jesús Catalònia es reunien a l'estadi municipal en un partit intens i molt travat que va oferir una primera part amb poques ocasions per a tots dos equips.

De fet les ocasions no arribarien fins al segon temps quan el Santa Bàrbara arribaria amb insistència però l'àrbitre Aitor Vàzquez, anul·lava els gols del conjunt planer.

El Jesús Catalònia també arribaria i Sergi Escoda al minut 75 anotava el primer gol per al conjunt jesusenc. Era a partir d'una jugada de córner que rematava de cap sense que Arasa pogués fer res.

Tres minuts després l'equip verd aprofitaria la sortida del porter planer per robar-li la pilota i aconseguir el segon gol en una jugada molt polèmica on el porter va acabar estès a terra davant la protesta del públic.

Així les coses derrota per 0 a 2 del Santa Bàrbara que tanca la jornada en dotzena posició amb 23 punts. El resultat és molt més favorable per al Jesús Catalònia que s'aprofita de la derrota de l'Ampolla 3 - 2 al camp del Godall per avançar fins a la tercera posició.