MONTSIÀ | 13/12/2017

Els Mossos busquen l'home que ha disparat contra dos persones al centre de la Ràpita


Els fets han tingut lloc en un bar del carrer Sant Isidre

Gustau Moreno // SANT CARLES DE LA RÀPITA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de l’agressió amb arma de foc a dos persones d’origen africà al carrer Sant Isidre, al centre de Sant Carles de la Ràpita. Els fets han tingut lloc poc després de les cinc de la tarda i han provocat una gran alarma entre els veïns de la població. El tiroteig ha tingut lloc al bar Punxa'm Pinxo. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, en l’incident han resultats ferits un home, amb un tret a l’esquena, i una noia, amb un tret a la cama. En el cas de l'home ferit, segons han explicat les mateixes fonts, ha fugit del local i s'ha refugiat en un supermercat Dia. Al lloc dels fets han acudit diversos vehicles del Servei d’Emergències Mèdiques, i els ferits han estat traslladats a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. En primera instància, ha intervingut la Policia Local de la Ràpita, però després els Mossos s’han fet càrrec de la investigació.

Els fets han passat cap a les cinc, quan un home i una dona, que era la seua exparella, han entrat al bar del carrer Sant Isidre amb Comte de Montemolín. Segons ha explicat la policia a l'Agència Catalana de Notícies, la parella ha entrat a la recerca d'un home que era a dins. Aleshores, l'individu que ha entrat amb la dona ha disparat al tercer subjecte a l'espatlla. El ferit té 46 anys i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Està greu però no es tem per la seua vida. En el mateix moment ha resultat ferida també la dona, de 32 anys, a la cama, no se sap exactament si perquè ha intentat aturar l'agressor o perquè aquest li ha disparat expressament. També ha estat traslladada al Verge de la Cinta i tampoc es tem per la seua vida. L'agressor ha fugit després dels trets i ara els Mossos el busquen. Indiquen que seria un home de nacionalitat espanyola, probablement veí del municipi. Els dos ferits són d'origen africà.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació