ESPORTS | 19/02/2018

El Club Deportiu Tortosa cau al camp del Viladecans

Clara Seguí // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

El CD Tortosa es va desplaçar al camp del Viladecans, en un partit difícil, on el Viladecans va mostrar les seues millors jugades.

El partit començava amb el gol de Charpin al minut 9 que donava esperances als ebrencs, però al cap d'un quart d'hora Borja Esteve igualava el partit per a l'equip local. El mateix Esteve seria l'encarregat de posar el 2-1 just abans del descans. Un gol de penal.

El Tortosa, tot i tenir nombroses ocasions davant la porteria d'Escrichs, no va ser capaç de neutralitzar el bon joc del seu rival i candidat a pujar de categoria. De fet el Viladecans va fer dos gols més durant la segona part. El tercer arribava al minut 73 i el feia Marce, i Cunillera tancava el 4-1 poc abans del temps afegit.

Un mal resultat per al Tortosa que no acaba d'aixecar el cap, i que ja ha de pensar en el partit del pròxim cap de setmana contra el Sants.