ESPORTS | 17/01/2018

El Barbarians-Taus amb ple de victòries, als play-off

Albert Pascual // AMPOSTA

Barbarians-Taus 25 - 10 Castelló RC

En l'últim partit de la segona volta a tercera regional valenciana, l'equip de rugbi Barbarians-TAUS va guanyar al Castelló en una primera part del campionat perfecta amb ple de victòries per als d'Amposta i Vinaròs.

El partit va estar protagonitzat per la intensitat des de bon inici, però el Castelló no va poder perforar la defensa del Barbarians. Malgrat controlar la pilota i el camp, no ocasionava perill davant una ordenada defensa ampostina. S'arribava al final del primer temps amb empat a 5.

En tornar del descans, els errors de la defensa visitant els aprofitava Maoni per a escapar-se i fer un assaig, però una cobertura desafortunada de Christopher la va aprofitar el Castelló per a tornar a empatar. Maoni transformava un penal al cap de pocs minuts posant el 15-10 al marcador. Un error, aquest cop del Castelló en una melé va fer pujar el 20-10 tranquil·litzador. Fins al final del partit, el Barbarians va dominar fins a acabar amb un assaig que posava el 25-10 final.

Així les coses, los Taus d'Amposta i el Barbarians de Vinaròs tanquen la primera part de la temporada classificat per als play-off amb ple de victòries.