MONTSIÀ | 20/07/2017

Obres al carrer del Roser d'Alcanar


Laura Porta Castellà // ALCANAR
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació de les obres del projecte d’urbanització del carrer del Roser d’Alcanar, a favor de l’empresa ‘Covan Obres Públiques SL’ de Deltebre. L’obra s’ha adjudicat a la baixa per un import de 83.248 euros (IVA inclòs), per ser l’oferta més avantatjosa d’entre les 17 empreses que han concorregut al concurs. L’Ajuntament rebrà una subvenció del 95% del cost per part del PAM de la Diputació de Tarragona. Està previst que les obres comencin el pròxim mes de setembre. El projecte inclou les feines necessàries per a substituir tot el paviment dels vials, modernitzar la canalització d’aigua i renovar els punts d’enllumenat. Així mateix, preveu les reserves suficients per a la instal·lació de les xarxes de gas, baixa tensió i telecomunicacions.

El consistori té previst iniciar les obres el pròxim mes de setembre per evitar les molèsties ocasionades per la pols i el soroll, tal com es va decidir en una reunió entre els veïns i les regidories d'Urbanisme i Participació Ciutadana.

El carrer del Roser està ubicat en el barri del Rocall i és molt freqüentat pels vianants. És un vial urbanitzat que disposa de tots els serveis urbanístics, però es troba en un estat de conservació deficient a conseqüència de la seva antiguitat. Ivette Fibla, regidora de l’àrea, explica que “aquesta obra forma part del procés d’actualització dels carrers del nucli històric, com Caballé o Sant Francesc, i està previst que s’allargui tres mesos”. “L’objectiu és renovar tots els serveis, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat i d’adaptar-los als estàndards i normatives actuals”, afegeix la regidora.

El projecte inclou les feines necessàries per a substituir tot el paviment dels vials, modernitzar la canalització d’aigua i renovar els punts d’enllumenat. Així mateix, preveu les reserves suficients per a la instal·lació de les xarxes de gas, baixa tensió i telecomunicacions. També està previst construir un esglaó al mig del carrer, d’aquesta manera es donarà resposta a les peticions del Consell Assessor de l’Envelliment Actiu, emmarcades dintre el projecte ‘Alcanar, poble amic de la gent gran’. Com detalla Joan Roig, regidor de la Gent Gran, aquesta iniciativa “pretén assolir un municipi millor per a totes les edats, adaptant les diferents infraestructures, com el carrer del Roser, a les diverses necessitats i capacitats de les persones grans”.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació