AMPOSTA | 18/07/2017

34 ampostins ja es beneficien dels Plans d’Ocupació Socials 2017


Redacció // AMPOSTA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


34 ampostins i ampostines han començat a treballar dintre el programa dels Plans d’Ocupació Socials 2017. L’Ajuntament d’Amposta destinarà vora 200.000 euros per desenvolupar els plans d’ocupació propis per a persones en situació de risc o exclusió social. Des de l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació i l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Amposta han tirat endavant uns nous Plans d’Ocupació Socials amb un pressupost entorn dels 200.000 euros.

Aquest any s’han convocat un total de 34 places entre elles 5 peons de neteja viària, 6 peons de neteja d’equipaments municipals, 9 peons d’obra pública, 9 peons de serralleria i pintura, 3 conserges i 2 agents cívics. Aquestes places es destinen principalment a usuaris de Serveis Socials, dels quals alguns, reben ajuts d’urgència, bons alimentaris o tiquets de menjar fresc, i tenen com a principal novetat que la durada és de 3 mesos i que incorporen hores de formació per tal d’equiparar-los als que la Generalitat de Catalunya ofereix des del SOC.

Des de l’Ajuntament d’Amposta es vol facilitar feina amb una contractació directa, i no solament proporcionar un recurs econòmic a la gent que ho necessita; i a la vegada, permetre que aquestes persones puguin tenir una nova oportunitat per a inserir-se al mercat laboral, cosa que no resulta fàcil en persones que s’han convertit en aturats de llarga durada i que, sovint, acaben perdent la connexió amb el món laboral.

En total s’han registrat 141 sol·licituds per a cobrir les places vacants, de les quals només 7 n’han estat excloses per no complir amb tots els requisits.

Aquest passat 12 de juliol ja han començat els peons de serralleria i pintura, els de neteja viaria i els d’obra pública. En el cas dels peons de neteja d’equipaments, s’han efectuat tres torns laborals, el primer amb la contractació iniciada el mateix 12 de juliol, el següent el dia 1 de setembre i, el darrer, el 29 de setembre. En el lloc d’agent cívic, tots dos contractes s’iniciaran el pròxim 31 de juliol i, en el lloc de conserge, el dia 1 de setembre.

L’Ajuntament d’Amposta té la intenció de continuar apostant per aquests plans, als que se sumen les diverses actuacions subvencionades des del SOC que permeten fomentar la contractació de persones joves a les empreses del territori, així com per a la contractació de persones majors de 30 amb dificultats.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació