TORTOSA | 26/06/2017

Roigé: "El nou complex anirà molt més enllà d’una piscina"


El termini d'execució de la primera fase és de 15 mesos. Després, la segnoa fase per construir el complex esportiu annex durarà quatre mesos més

Gustau Moreno // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Tortosa ha començat aquest dilluns les obres de la nova piscina i el complex esportiu, un dels projectes més esperats del municipi. De fet, aquest serà el novè estiu que la ciutat passarà sense piscina descoberta, tenint en compte que pel camí es va quedar un ambiciós complex d’aigües quan va fer fallida la unió temporal d’empreses que havia d’executar les obres. La regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, ha recordat els problemes que va acumular el projecte anterior, condicionat per la crisi econòmica, i ha assenyalat que l’inici de les obres s’ha retardat fins que s’ha tingut a punt el nou projecte i el finançament necessari per tirar endavant la nova piscina.

Les obres van a càrrec de l’empresa lleidatana Benito Arnó e Hijos SAU, amb un import de 4,9 milions d’euros i una primera fase que durarà un total de 15 mesos. En aquesta primera fase es construirà la nova piscina, mentre que a la segona fase, que durarà quatre mesos més, s’enderrocarà la piscina actual per finalitzar tot el complex d’aigües i esportiu. Roigé ha remarcat que l’actuació va “molt més enllà d’una piscina”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Roigé ha recordat que la nova piscina tindrà una zona de solàrium. Amb aquestes declaracions, la regidora d’Urbanisme ha volgut respondre les darreres crítiques del PSC i de la CUP, pel fet que Tortosa deixarà de tenir piscina d’estiu.

Roigé també ha recordat que el projecte es complementa amb la construcció de la nova cafeteria i la urbanització de tot l’entorn de l’estadi. La regidora ha detallat les altres obres que es faran durant l’estiu a l’estadi, amb la instal·lació de la nova gespa del camp de futbol. A banda, ha confirmat que l’Ajuntament està buscant terrenys per construir la nova pista d’atletisme.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació