La Rapitenca cau contra un Alpicat necessitat de punts

Albert Pascual // SANT CARLES DE LA RÀPITA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Alpicat 4 - 1 Rapitenca
La Rapitenca cau a Lleida 4 a 1 contra un Alpicat que està a tocar de la permanència a primera catalana. Els lleidatans van començar malament i el conjunt mariner ràpidament haguera pogut avançar-se al marcador en una contra de Nacho que va acabar fora de la porteria per ben poc.

A la següent jugada ja va ser l'Alpicat qui la va tenir però poc després era Àlex Forés qui aquest cop sí, estrenava el marcador per a la Rapitenca. Un 0 a 1 matiner al minut quatre, que no semblava indicar el que vindria després.

Tot i sortir endollats, la Rapitenca es va veure superat per moments per l'Alpicat que en cinc minuts va donar la volta al marcador per anar al descans en 2 a 1.

A la segona part l'Alpicat es queda amb un jugador menys al 60 i la Rapitenca tingué algunes ocasions per igualar el partit.

Al minut 60 l'àrbitre no assenyala un clar fora de joc de Joan Vendrell qui transforma el tercer. Impotència marinera que jugava millor i dominava, i encara a l'últim minut veia el quart en una contra que acabava marcant Antoni Fontova.