L'Ascó tanca la temporada amb una victòria i acaba en sisena posició

Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Ascó 1 - 0 Vilafranca
Final de temporada per al Futbol Club Ascó. Aquest cap de setmana jugava el seu darrer partit a casa contra un equip de la zona de play-off, el Vilafranca. Un rival fort que no va impedir als asconencs endur-se els tres punts guanyant per 1 a 0 i fent un partit molt seriós.

Els primers 45 minuts van ser d'absolut domini local, controlant la pilota i mirant de traspassar la defensa visitant per qualsevol racó. Gerard Roigé va intentar-ho en una juada amb el cap, però el porter va poder aturar el llançament. El Vilafranca ho va provar tímidament creant algunes jugades que ràpidament recuperaven els jugadors de l'Ascó.

A la tornada del vestuari tot va canviar, i al minut 56 Gerard Masqué aprofitava una gran centrada de Jonatan Toledo per engaltar un fort xut que va fer impossible l'estirada del porter vilafranquí. El gol va donar confiança als asconencs, que van fer més jugades per ampliar la diferència.

Però el Vilafranca ho va intentar sabedor que només els hi valien els tres punts per mantenir la tercera posició. Ho van intentar generant dos grans ocasions que Sergio López en un magistral partit va evitar el gol visitant.

Amb aquest partit l'Ascó tanca una bona temporada on han tingut a tocar el play-off d'ascens però han acabat sisens amb 57 punts.

Una altra novetat és la renovació de l'entrenador Santi Castillejo que continuarà com a mínim un any a la banqueta de l'Ascó. La setmana passada es van dur a terme les negociacions amb la directiva i el tècnic, que van ser molt ràpides. Un cop acabada la lliga serà el moment de parlar amb els jugadors, però tot apunta a que es quedarà la major part de la plantilla.