ESPORTS | 24/04/2017

Espectacle a la terra de Vilalba

Albert Pascual // VILALBA DELS ARCS

Vilalba 2 - 4 La Sénia
El campanar de Vilalba dels Arcs, el més alt de la Terra Alta, dominava l'escenari del terrós camp de futbol local que veuria la tarda de diumenge un gran partit de futbol, amb molts gols i molta emoció.

L'equip local, el Vilalba, malgrat estar en la corda fluixa i a la part baixa de la tercera catalana, va saber plantar cara al líder la Sénia, que venia de perdre al Perelló. L'equip senienc per la seva part, assegura amb la victòria a Vilalba la promoció després d'ascens a segona.

L'equip del Montsià va sortir per feina i al minut 13 ja obtenia una renda de dos gols a favor. Encetava el marcador Joan Zaragoza després de quatre jornades sense èxit de cara la porteria. El gol arribava al minut 9 amb una jugada individual i un xut ras des de l'esquerra al pal dret que no podia aturar Aubanell.

Al quart d'hora Callarisa ampliava la diferència, aquest cop per la dreta en una altra jugada individual.

El gol del partit però el marcaria Oriol Labella per al Vilalba després d'un control amb el cap i avançar uns metres més per acabar rematant a porta.

La Sénia va tornar a reaccionar i tres minuts després tornaria a ampliar la diferència amb l'1-3 de Joan Zaragoza gràcies a una vaselina sobre el porter del Vilalba.

Després del descans encara es veurien un parell de gols més, primer el de David Callarisa al 69, i finalment Zouhir faria el segon per a l'equip local signant el definitiu 2-4.

Amb aquest nou triomf del líder només necessita dos victòries més per assegurar l'ascens directe.