Albert Pascual // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Tortosa 4 - 1 Hospitalet Inf.
El Tortosa es manté ferm en el lideratge després de superar a un Hospitalet de l'Infant que no ho va posar gens fàcil als de Àngel Garcia.

Albert Virgili obria el marcador al 19 amb el primer dels Tortosins, però Albert Arranz empatava poc després de la mitja hora.

No es tornarien a veure més gols fins al segon temps quan vuit minuts de bojeria local deixaven les coses clares sobre qui és candidat a pujar a guanyar el campionat de Segona Catalana. Primer Albert Arnau al 70, sis minuts després Chillón i finalment al 78 Manuel Puig rubricarien la victòria del Tortosa per un clar 4 -1

Amb tot la nota negativa del partit van ser les lesions per al conjunt blanc i roig de Daniel Bel només començar el partit, i d'Eudald Brull al minut 12.