Nova victòria per posar pressió

Albert Pascual // ASCÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

Sabadell B 0 - 2 Ascó
Victòria clara de l'Ascó a la Nova Creu Alta de Sabadell per 0 a 2. El partit va tenir dues parts ben diferents però serveix per mantenir amb opcions a l'equip riberenc de cara a disputar la quarta plaça que dóna accés al play-off d'ascens a Segona B.

A la primera part els dos equips van oferir un joc imprecís i amb poques ocasions de gol. Al minut 26 un servei de Jonathan Toledo per a un Guiu molt actiu en atac i defensa, quasi acaba en el primer gol del partit. Cinc minuts més tard la va tenir Osado, però el xut el va poder aturar el porter del Sabadell B. L'equip local també es va acostar a la porteria de Fuertes però sense èxit.

A la tornada del vestuari el partit va canviar radicalment. L'Ascó va sortir per totes i va portar el control pressionant a la sortida en camp contrari. El primer premi va arribar al minut 57 en una bona jugada de Guiu per a Jonathan Toledo, que creua la pilota i marca el primer de l'equip riberenc.

A partir d'aquest punt i amb la pilota quasi sempre a les botes dels jugadors asconencs, van anar oferint ocasions per servir el segon. No va arribar fins al minut 80 quan Jordi Martí va ser objecte de penal i ell mateix va encarregar-se d'enviar-lo al fons de la porteria local. Gol que servia per ensorrar al Sabadell B, equip que sembla destinat a baixar. Per la seva part, l'Ascó posa pressió al Terrassa i el Sant Andreu.

Després d'aquesta victòria toca preparar el següent partit, que serà a casa i contra un altre equip de la part baixa, la Jonquera, que aquesta setmana però, va guanyar al Manlleu.