RIBERA D'EBRE I PRIORAT | 03/04/2017

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre obre les portes als alumnes de P5 de l'escola Lluís Viñas


G.M. // MÓRA D'EBRE
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Dins dels actes de la setmana cultural de l'escola Lluís Viñas de Móra d'Ebre, els nens i nenes de P5 han visitat aquesta setmana el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre. Així, els infants, acompanyats de les seves professores, s'han interessat pel funcionament de l'ens i han participat activament responent i fent aportacions a les tasques que desenvolupen els diferents departaments del Consell i el Telecentre de la Ribera d'Ebre.

Entre altres, han parlat de l'escut, el "dibuix" que acompanya el nom del Consell Comarcal, on tots han estat capaços d'identificar, entusiasmats, el riu Ebre i el verd del paisatge de ribera de la "nostra comarca". També han aprofundit en diverses àrees com la de medi ambient, que ha donat peu a remarcar la importància de separar bé les deixalles i tenir cura de llençar a cada contenidor el residu corresponent, o la de turisme, en què han ressaltat els atractius de la nostra comarca per gaudir-ne tots i donar-los a conèixer a aquells que ens visiten. En aquest sentit, els petits han destacat el Castell de Miravet, les activitats de rem al riu i la clotxa. Finalment, se'ls ha exposat la tasca que realitza l'ens comarcal a l'hora d'atendre necessitats específiques de les persones que viuen a la comarca si busquen feina, si busquen un habitatge per viure, l'atenció als joves o a la gent gran.

La mateixa presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, també s'ha adreçat als nens i nenes i ha jugat amb ells per parlar-los dels pobles de la comarca i veure quins coneixien. I en sabien molts! I és que rebre les visites dels escolars "és un goig", ja que "són uns grans interlocutors i generadors de debat". Així mateix, amb activitats com aquesta s'aconsegueix "apropar i donar a conèixer els serveis que hi ha, des del Consell, a disposició de tots els riberencs i riberenques". Foto CCRE.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació