CATALUNYA | 13/02/2017

Clam dels empresaris valencians i catalans en defensa del Corredor Mediterrani


ACN // TARRAGONA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Uns 300 empresaris valencians i catalans han fet aquest dilluns a Tarragona una defensa unànime del Corredor Mediterrani. En una jornada organitzada per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i el Cercle d’Economia, el sector empresarial ha reivindicat la necessitat de complementar la històrica xarxa radial ferroviària de l’Estat amb una connexió circular que relligui la costa entre Algesires i la frontera amb França. “Els principals problemes són la manca de planificació i de voluntat política”, ha afirmat el president de l’AVE, Vicente Boluda, qui ha emplaçat el govern espanyol a fixar una data per a la posada en marxa de la infraestructura. En aquest sentit, el president del Cercle d’Economia, Juan José Brugera, ha cridat a convèncer la classe política “que el Corredor és bo per a l’interès general de l’Estat perquè millora la competitivitat de l’arc mediterrani”.

La jornada d’aquest dilluns a Tarragona ha comptat amb l’assistència del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; el president de Mercadona, Juan Roig, i el president del Grup Godó, Javier Godó, entre d’altres. També s’han desplaçat a Tarragona empresaris d’Andalusia i Múrcia. De fet, després de la jornada celebrada a Catalunya, s’han programat dos actes més: un el dia 14 de març a Múrcia i un altre l’11 d’abril a Almeria.

Un dels principals objectius de l’acte ha estat la presentació del canal de comunicació www.elcorredormediterraneo.com, que té com a objectiu informar i impulsar la infraestructura i posar de manifest la seva necessitat i importància. El projecte permet navegar de forma interactiva pel traçat ferroviari gràcies a una gravació realitzada amb helicòpter entre Algesires i la frontera amb França. També s’ha posat en marxa una campanya de recollida de signatures adreçada a la societat civil amb el lema ‘Vull Corredor’.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació