ESPORTS | 09/02/2017

L'Handbol Perelló aconsegueix els dos punts per la incompareixènça de l'Ascó B


Albert Pascual // EL PERELLÓ
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


L'Handbol Club Perelló guanya el partit d'aquesta setmana sense jugar contra l'Ascó B. La Federació ha resolt que les del Perelló guanyen 10 - 0 per incompareixença de les asconenques.

En aquesta jornada, les del Perelló esperaven a casa a les de la Ribera i després d'una espera de cortesia i sense rebre cap avís per part de l'Ascó, finalment no es va poder jugar el partit.

A partir d'aleshores va haver-hi cert desconcert per part del club del Baix Ebre en els resultats publicats a la pàgina web de la Federació Catalana d'Handbol.

Canal 21 Ebre ha contactat amb la Federació per corroborar que finalment, l'Handbol Club Perelló guanya el partit i els dos punts.

Amb aquesta situació les perellonenques segueixen sense conèixer la derrota i són líders amb 26 punts de 26 possibles, una situació molt favorable per accedir al play-off d'ascens a Lliga Catalana quan només falten quatre jornades i vuit punts en joc.

CE Tortosa 33 - 22 Tarragona HC
A quatre punts del Perelló es troba el Centre d'Esports Tortosa femení, que es va enfrontar aquest passat diumenge al Tarragona.

La primera part la va començar amb les jugadores adormides però pocs minuts després, amb una bona defensa i les aturades a porteria, van frenar el joc del Tarragona. Això va permetre obrir una diferència de 6-7 al marcador a favor de les de Nil Teruel que, tot i la dinàmica més lenta de joc de les tarragonines arribessin al descans en un clar avantatge. 


A la segona part, les visitants van començar fortes provocant algunes pèrdues de pilota i errors de llançament per part de les de tortosines, escurçant distàncies al marcador. Les ebrenques van reaccionar imposant el seu joc ràpid, amb una defensa forta i atacs dinàmics i fluids. Així, van arribar al final amb una diferència d'onze gols i dos punts importants per lluitar per la zona d'ascens.

JH Mataró B 31 - 22 CE Tortosa
Derrota del Sènior A Inici molt fluix per part dels ebrencs amb nombroses errades de llançament a l'atac i una feble defensa que va propiciar un parcial inicial de 4-0 a favor dels locals, finalment l'equip va aconseguir reaccionar i reduir la diferència al marcador fins als dos gols al minut 10 situant un marcador en 5-3. Però de nou, la falta en encert a l'atac va propiciar un temps mort per part del tècnic tortosí al minut 15 amb marcador 9-3. El partit va seguir amb una millora d'actitud per part dels tortosins però les errades en llançament no van permetre reduir les diferències fins a entrar dintre dels últims 5 minuts on finalment el Tortosa va aconseguir anotar a una sèrie d'atacs consecutius acabant la part amb resultat de 14-10.


A la segona part l'equip tortosí va sortir amb una millor actitud i el partit es va reprendre amb projeccions més ofensives per part dels dos equips i produint un intercanvi de gols però, desgraciadament a favor dels locals, on de mica en mica augmentaven la diferència al marcador arribant al 20-14 al minut 10. El partit seguia amb la mateixa línia on els locals es dedicaven a fer valer la renta al marcador i intercanviaven gols amb els ebrencs fins que un nou parcial 3-0 per part de l'equip del maresme trencava definitivament el marcador arribant a una diferència de 9 gols al minut 50. A partir d'aquest moment el partit va prosseguir amb el mateix ritme arribant al marcador final de 31-22.


Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació