Albert Pascual // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

CB Alpicat 73 - 81 CB Cantaires
El Club Bàsquet Cantaires segueix amb la bona ratxa de resultats en el que portem de 2017, i en el seu desplaçament a Alpicat, tot i les sis baixes, va acabar bé per als interessos tortosins.

Els jugadors de les Vinyes del Convent Bàsquet Cantaires van començar concentrats i intensos guanyant el primer quart per 22 a 28.

L'Alpicat però, va plantar cara durant el segon període on el Cantaires va estar menys efectiu perdent per 23 a 12. Així les coses el resultat a la mitja part era de 45 a 42, un marcador igualat però poc favorable.

Després del descans el Cantaires va recuperar la forma emportant-se els dos parcials amb 6 i 5 punts de diferència (14 a 20 i 14 a 19). Els bons percentatges de tir exterior amb set triples van ajudar a mantenir la distància. L'equip també va ser molt efectiu als rebots i la defensa en un partit que acabaria 73 a 81 a favor dels rojos.

Els nord-americans Kindred i King van ser els màxims anotadors amb 26 i 23 punts en un partit on va debutar el base lituà Žigymantas Kosarevas que va anotar dos punts.

Amb aquest resultat el Cantaires s'apropa al Sese, pròxim rival, que aquesta setmana va perdre i està només a dos punts. Els tortosins són cinquens amb 21 punts mentre que al capdavant hi ha un quàdruple empat a 23 punts.