ESPORTS | 21/11/2016

El Camarles continua amb bona forma

Albert Pascual // CAMARLES

Camarles 4 - 1 El Catllar
Important victòria del Camarles després de golejar al Catllar. D'aquesta manera, els camarlencs aconsegueixen situar-se a la zona mitjana i alta de la classificació. Per al Catllar continua el malson encaixant la setena derrota en dotze partits.

Ben aviat obria el marcador l'equip local que en un quart d'hora ho deixaria ben encarrilat. Al minut 9 Kader inaugurava el marcador trencant la defensa per la dreta.

Ho seguiria intentant el Camarles provant-ho també sense sort des de fora de l'àrea.

Edgar Samper marcava el segon per als camarlencs al quart d'hora després de trencar el fora de joc i deixant sense marge per a la reacció al porter del Catllar.

Abans del descans, Infante pel Catllar posava emoció amb aquest espectacular gol que a primera vista enganyava a Aitor Arasa que pensava que sortiria fora però al final acabava entre els tres pals.

Amb 2 a 1 a favor dels locals s'arribava al temps del descans.

La segona part seria de domini local, amb nombroses ocasions de perill. Al 62 tornava a ser Carles qui marcava per al Camarles en un remat de cap que no podia aturar el porter visitant.

Finalment San José signaria el definitiu 4 a 1 al minut 89 en una jugada combinada entre diversos jugadors del Camarles i la impotència del Catllar que s'enfonsen una mica més a la cua de la segona catalana.