PANTALLES | 03/10/2016

Canal 21 Ebre entra a la Xarxa de Televisions Locals


Redacció // TORTOSA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Canal 21 Ebre ja forma part de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XAL). Després de reiterades peticions, finalment aquest mes de setembre es va acceptar la sol·licitud d’adhesió a aquesta plataforma multimèdia de suport a l’audiovisual local, que té per objectiu donar resposta a les necessitats del sector i contribuir a la seva dinamització. Es tracta, per tant, d’un pas més en el camí de Canal 21 Ebre per consolidar-se com la televisió local i comarcal de referència a les Terres de l’Ebre. L’entrada a la Xarxa de Televisions Locals permetrà a Canal 21 Ebre treballar de forma coordinada amb altres mitjans de comunicació locals i intercanviar continguts d’interès pels espectadors del territori.

Ara bé, el camí fins aconseguir aquesta fita no ha estat gens fàcil. Canal 21 Ebre va completar els tràmits per adherir-se a la Xarxa al setembre de 2014, després de sol·licitar en reiterades ocasions aquesta possibilitat. A més, tot i que només és necessari comptar amb l’aval d’un ajuntament del territori, aquesta televisió local i comarcal va presentar l’aval de fins a 48 dels 52 ajuntaments de les Terres de l’Ebre amb la voluntat de mostrar el suport del conjunt del territori a Canal 21 Ebre que, des dels seus inicis, ha apostat pel periodisme de qualitat i proximitat.

La manca d’una resposta per part de la Xarxa de Televisions va portar Canal 21 Ebre a presentar una queixa a l’oficina del Síndic de Greuges de Catalunya, on manifestava els entrebancs que estava patint per poder adherir-se a la plataforma. El Síndic no només va admetre la queixa a tràmit sinó que va resoldre favorablement a favor de la televisió, i va instar la Xarxa de Televisions Locals a admetre a Canal 21 Ebre.

Aquesta televisió local i comarcal de les Terres de l’Ebre inicia una nova etapa, pendent de tancar les negociacions per concretar quins continguts d’interès per als seus espectadors podrà intercanviar amb la Xarxa. A més, cal recordar que una altra televisió del territori ja hi forma part.

En tot cas, Canal 21 Ebre mantindrà la seva aposta per una programació variada i de qualitat, feta des de i per al territori, on els protagonistes siguin els seus veïns, la gent de les Terres de l’Ebre, la seva opinió, les seves problemàtiques i tot aquells temes d’interès en el seu dia a dia.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació