PORTADA | 19/08/2016

Els veïns de l'N-340 convoquen una ‘motorada’ entre les Cases i Vinaròs per la gratuïtat de l’AP-7


En els darrers anys, la carretera N-340 en el seu tram valencià entre Torreblanca i Vinaròs també ha registrat desenes d’accidents mortals

Gustau Moreno // LES CASES D'ALCANAR
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


El moviment veïnal per la gratuïtat de l’autopista AP-7 es manté constant en la seua reivindicació i ja ha realitzat 77 talls de carretera a l’N-340. A punt de complir un any de mobilitzacions, els veïns han convocat per al proper dissabte, 27 d’agost, una ‘motorada’ de protesta per exigir l’aixecament de barreres a l’AP-7, que sortirà a les set del vespre des del port de les Cases d’Alcanar fins a la plaça del Llangostí de Vinaròs. Precisament, aquest dijous al vespre, en el tall setmanal a l’altura de Sòl-de-Riu, el portaveu Llorenç Navarro ha valorat la complicitat dels veïns del Baix Maestrat. De fet, ha recordat que demanen la gratuïtat de l’autopista entre l’Hospitalet de l’Infant i Alacant, com a principal solució per acabar amb la sinistralitat de l’N-340.

En els darrers anys, la carretera N-340 en el seu tram valencià entre Torreblanca i Vinaròs també ha registrat desenes d’accidents mortals. Des que van sumar-se a la reivindicació, els veïns del Baix Maestrat ja porten una quarantena de talls. Però les últimes accions han hagut de fer-les a la part catalana, més amunt del riu Sénia.

Amb els turistes, els transportistes són un dels col·lectius més afectats pels talls setmanals de carretera. Però els camioners entenen que la reivindicació dels veïns és justa, i també reclamen la gratuïtat de l’AP-7. Un transportista ha explicat com els han afectat mesures com la doble línia contínua i les rotondes.

Navarro també ha recordat que fa mesos que el moviment veïnal advertia que les solucions de Foment a la sinistralitat de l’N-340 serien les rotondes i les línies contínues. El portaveu ha afegit que els veïns del territori i les altres entitats que vulguen sumar-se seguiran lluitant “per una carretera digna”.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació