ESPORTS | 08/08/2016

El Santa Cristina domina la regata de la Lliga Catalana de Llaüts a Sant Jaume


Albert Pascual // SANT JAUME D'ENVEJA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter


Les aigües del riu Ebre al seu pas per Sant Jaume d'Enveja van ser les protagonistes de la Lliga Catalana de Llaüts que arriba a la seva cinquena jornada. Uns problemes sorgits a Roses, ciutat on s'havia de disputar originalment la regata, van portar a la Federació Catalana de Rem a demanar al Club Rem Delta organitzar pràcticament sense temps aquest gran esdeveniment esportiu que va reunir més de 600 esportistes repartits en 52 embarcacions de 15 clubs d'arreu de Catalunya. A banda dels vogadors, més de mil persones van reunir-se a la vora del riu de Sant Jaume per veure les regates en el que és un gran acte esportiu per al municipi de Sant Jaume.

La prova va començar a les nou del matí en una jornada marcada pel cel serè i les aigües tranquil·les al tram final del riu. Primer es van dur a terme les proves cronometrades per determinar l'ordre de sortida de les finals.

Unes finals on el Club Rem Santa Cristina de Lloret de Mar es va imposar amb solvència a les dues categories absolutes. L'equip femení es va proclamar guanyador després d'una prova dura i molt ajustada en completar el recorregut en 08:22:21. Per darrere Capgrossos de Mataró amb tres segons de diferència i el Nàutic Bétulo a onze segons van completar el podi.

Pel que fa a l'equip absolut masculí, el Santa Cristina va fer un temps de 07:44:93. Segons van quedar els ebrencs del Nàutic Flix amb una estreta diferència d'un segon. El tercer classificat va ser l'equip de Cambrils. El Xino-Xano de Deltebre va quedar en cinquena posició, un petit entrebanc tot i que segueixen mantenint la segona classificació general.

Quan falten dues regates per acabar la catorzena Lliga Catalana de Llaüts, el Santa Cristina domina la classificació amb 97 punts. Segon és el Xino-Xano de Deltebre que després de la cinquena posició es despenja una mica amb 88 punts.

Etiquetes de comentaris

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

© Doble Columna S.L. | 977 58 80 32 | Av. Remolins, 24 | 43500 TORTOSA
Uncopdull.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació