ESPORTS | 02/05/2016

Una Rapitenca superior no pot contra un Vila-seca a la defensiva

Albert Pascual // SANT CARLES DE LA RÀPITA
Comentaris | Google+ | Whatsapp | Facebook | Twitter

La Rapitenca es va veure superat pel Vila-Seca, un equip en una situació similar als mariners, i que igualment necessitava la victòria per estar tranquils.

Un únic gol de Trivi va decidir l'encontre a favor dels del tarragonès. Per a la Rapitenca, situació de poca tranquil·litat quan només falten quatre partits per acabar la lliga.

Tot i oferir diverses ocasions de perill, la Rapitenca no va poder marcar gol. Durant quasi tota la primera part, el Vila-seca va aguantar les constants arribades a porteria de l'equip de Nando Crespo. Els mariners van dominar i generar moltes ocasions de perill, però l'actuació del porter del Vila-seca va evitar la satisfacció local.

Tot indicava que al descans s'arribaria amb empat sense gols, però una pilota que cau als peus de Trivi, supera al porter Josué per sota les cames fent pujar d'aquesta manera l'1 a 0 a l'electrònic de la Devesa.

Amb 45 minuts al davant, la Rapitenca tenia temps per igualar l'encontre. De fet, la segona part tornava a tenir domini rapitenc amb un Vila-seca a la defensiva. Això va fer que els visitants només tingueren oportunitats gràcies als contracops.

La Rapitenca per la seva part, volia i no podia. L'acció més clara va ser la de Sam, que va fallar un remat a porteria buida enviant la pilota al travesser.

El partit acabava amb l'expulsió del jugador del Vila-seca, Àlex, fet que no va impedir que l'equip visitant s'emportés els tres punts.